Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

BAŞKAN ŞAHİN, KARŞIYAKA EMEKLİLER LOKALİ PROJE ALANINI İNCELEDİ

GÜNDEM 12.09.2026 - 20:51, Güncelleme: 12.09.2026 - 20:51 91 kez okundu.
 

BAŞKAN ŞAHİN, KARŞIYAKA EMEKLİLER LOKALİ PROJE ALANINI İNCELEDİ

- 265 METREKARELİK LOKAL, EMEKLİLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil ilçesinin Karşıyaka bölgesinde hayata geçirilecek Emekliler Lokali’nin proje alanında incelemelerde bulundu. Çalışma sahasını gezen Başkan Şahin, projenin detayları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılabileceği, akranlarıyla bir araya gelerek keyifli vakit geçirebileceği yeni yaşam alanlarını kente kazandırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Karşıyaka’da yapılacak Emekliler Lokali, bölgedeki önemli bir ihtiyaca cevap verecek. TOPLAM 265 METREKARELİK ALANDA HİZMET VERECEK Toplam 265 metrekare alan üzerine planlanan Karşıyaka Emekliler Lokali; 130 metrekarelik kapalı bina, 90 metrekarelik teras ve 45 metrekarelik açık alandan oluşacak. Emeklilerin dinlenebileceği, sosyalleşebileceği ve çeşitli oyunlar oynayarak zaman geçirebileceği tesiste lokal alanının yanı sıra mutfak, depo ile kadın, erkek ve engelli tuvaletleri yer alacak. Karşıyaka’da yürütülen çalışmalar yalnızca Emekliler Lokali ile sınırlı kalmayacak. Bölgede gerçekleştirilecek cephe düzenlemeleriyle caddedeki görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve çevrenin daha estetik bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. ŞAHİN: EMEKLİLERİMİZ BİZİM KIYMETLİMİZ VE BİLGELERİMİZ İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karşıyaka’nın Şehitkamil’in kalbi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bir taraftan burada cephe düzenlemesi yapıyor, caddemizi görüntü kirliliğinden kurtarıyoruz. Diğer taraftan da bölgeye bir emekliler lokali kazandırıyoruz. Emekli deyip geçmeyin. Onlar bizim kıymetlimiz, bilgelerimiz; tecrübeleri ve hayata bakışlarıyla bizim hocalarımız. Hepsinin ellerinden öpüyoruz. Emekli dostu bir şehir olma yolunda onların kentte yararlanabileceği lokallerin sayısını çoğaltmamız gerekiyordu.” ŞAHİN: BU YERİ BULMAK VE AYARLAMAK ÇOK ZORDU Karşıyaka’da proje için uygun alan oluşturulmasının kolay olmadığını aktaran Başkan Şahin, teknik ekibin önemli bir çalışma yürüttüğünü ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Karşıyaka’da böyle bir yer bulmak ve burayı ayarlamak çok zordu. Sağ olsun teknik ekibimiz çok ciddi bir çalışma yaptı. Emeklilerimizin gelip keyifli vakit geçireceği ve oyunlar oynayabileceği bir lokali hayata geçirmiş olacağız. Karşıyaka’ya, Şehitkamil’e, Gaziantep’e ve emeklilerimize hayırlı olsun. Emeklilerimiz bizim göz bebeğimiz, gözümüzün nuru, başımızın tacı. Rabbim onlara sağlık ve afiyet versin. Onları çok seviyoruz.” Saha incelemesinde Başkan Fatma Şahin’in yanı sıra AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu da bulundu.  
- 265 METREKARELİK LOKAL, EMEKLİLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil ilçesinin Karşıyaka bölgesinde hayata geçirilecek Emekliler Lokali’nin proje alanında incelemelerde bulundu. Çalışma sahasını gezen Başkan Şahin, projenin detayları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılabileceği, akranlarıyla bir araya gelerek keyifli vakit geçirebileceği yeni yaşam alanlarını kente kazandırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Karşıyaka’da yapılacak Emekliler Lokali, bölgedeki önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

TOPLAM 265 METREKARELİK ALANDA HİZMET VERECEK

Toplam 265 metrekare alan üzerine planlanan Karşıyaka Emekliler Lokali; 130 metrekarelik kapalı bina, 90 metrekarelik teras ve 45 metrekarelik açık alandan oluşacak.

Emeklilerin dinlenebileceği, sosyalleşebileceği ve çeşitli oyunlar oynayarak zaman geçirebileceği tesiste lokal alanının yanı sıra mutfak, depo ile kadın, erkek ve engelli tuvaletleri yer alacak.

Karşıyaka’da yürütülen çalışmalar yalnızca Emekliler Lokali ile sınırlı kalmayacak. Bölgede gerçekleştirilecek cephe düzenlemeleriyle caddedeki görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve çevrenin daha estetik bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

ŞAHİN: EMEKLİLERİMİZ BİZİM KIYMETLİMİZ VE BİLGELERİMİZ

İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karşıyaka’nın Şehitkamil’in kalbi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bir taraftan burada cephe düzenlemesi yapıyor, caddemizi görüntü kirliliğinden kurtarıyoruz. Diğer taraftan da bölgeye bir emekliler lokali kazandırıyoruz. Emekli deyip geçmeyin. Onlar bizim kıymetlimiz, bilgelerimiz; tecrübeleri ve hayata bakışlarıyla bizim hocalarımız. Hepsinin ellerinden öpüyoruz. Emekli dostu bir şehir olma yolunda onların kentte yararlanabileceği lokallerin sayısını çoğaltmamız gerekiyordu.”

ŞAHİN: BU YERİ BULMAK VE AYARLAMAK ÇOK ZORDU

Karşıyaka’da proje için uygun alan oluşturulmasının kolay olmadığını aktaran Başkan Şahin, teknik ekibin önemli bir çalışma yürüttüğünü ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Karşıyaka’da böyle bir yer bulmak ve burayı ayarlamak çok zordu. Sağ olsun teknik ekibimiz çok ciddi bir çalışma yaptı. Emeklilerimizin gelip keyifli vakit geçireceği ve oyunlar oynayabileceği bir lokali hayata geçirmiş olacağız. Karşıyaka’ya, Şehitkamil’e, Gaziantep’e ve emeklilerimize hayırlı olsun. Emeklilerimiz bizim göz bebeğimiz, gözümüzün nuru, başımızın tacı. Rabbim onlara sağlık ve afiyet versin. Onları çok seviyoruz.”

Saha incelemesinde Başkan Fatma Şahin’in yanı sıra AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu da bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gaziantepgapgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.