Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

EKONOMİ 06.11.2026 - 07:34, Güncelleme: 06.11.2026 - 07:34 334 kez okundu.
 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti.

    Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 13 madde görüşüldü. Komisyon raporları okunan gündem maddelerinden 6’sı oy birliği, 7’si ise oy çokluğu ile kabul edildi.   Aslansoy, Aralık ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi’nin 02.12.2026 Salı günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.  
Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti.

 

 

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 13 madde görüşüldü. Komisyon raporları okunan gündem maddelerinden 6’sı oy birliği, 7’si ise oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Aslansoy, Aralık ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi’nin 02.12.2026 Salı günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gaziantepgapgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.