Lahmacun Artık Lüks: Fiyatlar 4 Katına Çıktı
Lahmacun Artık Lüks: Fiyatlar 4 Katına Çıktı
3 yıl öncesine kadar öğrenci ve çalışanların vazgeçilmez öğle yemeği olan lahmacun artık yanına yaklaşılamayacak kadar pahalı ve lüks bir menü oldu.
3 yıl öncesine kadar öğrenci ve çalışanların vazgeçilmez öğle yemeği olan lahmacun artık yanına yaklaşılamayacak kadar pahalı ve lüks bir menü oldu.
3 yıl önce 25-50 lira bandında satışa sunulan lahmacunun adedi bu günlerde 100-200 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor bir dönem artan hayat pahalılığı nedeniyle öğrenci ve çalışanl insanların ve öğrencilerin ekmek arasına dürüm yapıp yedikleri lahmacun şimdi o günleri de geride bıraktı.
Lahmacunda yaşanan fahiş fiyat artışları sonrasında yanına bile yaklaşamadıklarını dile getiren vatandaşlar "Lahmacun artık lüks bir yiyecek oldu çarşıda 2 tane alıp karnınızı doyurduğunuzda iki günlük yiyecek paranız cebinizden çıkmış oluyor 4 kişilik bir aile evde lahmacun yapmaya kalksa en az bin 1.500 lira parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak dolayısıyla lahmacunu artık tüketemiyoruz" diye dert yandı.
Sebzeli Antep lahmacununun fiyatının artmasında aşırı yükselen et fiyatlarının yanı sıra sebze fiyatlarındaki artışti da büyük etki sahibi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

