Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gaziantep’te Nizip Caddesi İçin Kritik Toplantı

GÜNDEM 07.05.2026 - 16:51, Güncelleme: 07.05.2026 - 16:51 1143 kez okundu.
 

Gaziantep’te Nizip Caddesi İçin Kritik Toplantı

Gaziantep’te Nizip Caddesi’nde yürütülen çalışmalar ve planlanan düzenlemelere ilişkin önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve ilgili kurum amirleri katıldı. Riskli Yapılar Masaya Yatırıldı Toplantıda, 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında Nizip Caddesi’nde bulunan yapıların mevcut durumu ele alındı. Yapıların çalışma güvenliği, taşıdığı riskler ve alan emniyeti açısından detaylı değerlendirmeler yapıldı. Süreç Hızlandırılacak Yetkililer, riskli yapıların kaldırılması ve yeni alanlara taşınması sürecinin hızlandırılması için atılacak adımları masaya yatırdı. Bu kapsamda, bölgedeki dönüşüm çalışmalarının daha etkin ve hızlı ilerlemesi adına çeşitli önlemlerin alınacağı ifade edildi. Toplantı sonunda, Nizip Caddesi’nde hem güvenliğin sağlanması hem de kentsel dönüşüm sürecinin planlı şekilde ilerlemesi için kurumlar arası koordinasyonun artırılacağı vurgulandı.  
Gaziantep’te Nizip Caddesi’nde yürütülen çalışmalar ve planlanan düzenlemelere ilişkin önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Riskli Yapılar Masaya Yatırıldı

Toplantıda, 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında Nizip Caddesi’nde bulunan yapıların mevcut durumu ele alındı. Yapıların çalışma güvenliği, taşıdığı riskler ve alan emniyeti açısından detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Süreç Hızlandırılacak

Yetkililer, riskli yapıların kaldırılması ve yeni alanlara taşınması sürecinin hızlandırılması için atılacak adımları masaya yatırdı. Bu kapsamda, bölgedeki dönüşüm çalışmalarının daha etkin ve hızlı ilerlemesi adına çeşitli önlemlerin alınacağı ifade edildi.

Toplantı sonunda, Nizip Caddesi’nde hem güvenliğin sağlanması hem de kentsel dönüşüm sürecinin planlı şekilde ilerlemesi için kurumlar arası koordinasyonun artırılacağı vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gaziantepgapgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.