Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

GAÜN’DE “SAVAŞ MUHABİRLİĞİ VE SAHA GAZETECİLİĞİ” SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ

EĞİTİM 02.11.2026 - 17:05, Güncelleme: 02.11.2026 - 17:05 110 kez okundu.
 

GAÜN’DE “SAVAŞ MUHABİRLİĞİ VE SAHA GAZETECİLİĞİ” SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Dezenformasyonla Mücadele Topluluğu tarafından düzenlenen “Savaş Muhabirliği ve Saha Gazeteciliği” başlıklı programda, A Haber ve ATV Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Geçgel öğrencilerle bir araya geldi.

    Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını, Dezenformasyonla Mücadele Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Süleyman Şahan yaptı. Şahan, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan program kapsamında, savaş muhabirliği ve saha gazeteciliği alanındaki deneyimlerin genç gazeteci adaylarıyla paylaşılmasının önemine dikkat çekti. Şahan, mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Mehmet Geçgel’e katılımından dolayı teşekkür etti.   Programda konuşan A Haber ve ATV Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Geçgel, savaş muhabirliği ve saha gazeteciliği alanındaki mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Gazeteciliğin sahadaki sorumlulukları, zorlu çalışma koşulları ve haberlerin doğru, tarafsız ve güvenilir biçimde kamuoyuna aktarılmasının önemine değinen Geçgel, görev süresince karşılaştığı olaylardan örnekler vererek saha gazeteciliğinin inceliklerini anlattı. Özellikle kriz ve çatışma bölgelerinde görev yapan gazetecilerin dikkat etmesi gereken hususlara değinen Geçgel, mesleğin gerektirdiği özveri, sorumluluk ve etik değerlere ilişkin tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı.   Programa Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuba Direkçi’nin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Dezenformasyonla Mücadele Topluluğu tarafından düzenlenen “Savaş Muhabirliği ve Saha Gazeteciliği” başlıklı programda, A Haber ve ATV Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Geçgel öğrencilerle bir araya geldi.

 

 

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını, Dezenformasyonla Mücadele Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Süleyman Şahan yaptı. Şahan, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan program kapsamında, savaş muhabirliği ve saha gazeteciliği alanındaki deneyimlerin genç gazeteci adaylarıyla paylaşılmasının önemine dikkat çekti. Şahan, mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Mehmet Geçgel’e katılımından dolayı teşekkür etti.

 

Programda konuşan A Haber ve ATV Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Geçgel, savaş muhabirliği ve saha gazeteciliği alanındaki mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Gazeteciliğin sahadaki sorumlulukları, zorlu çalışma koşulları ve haberlerin doğru, tarafsız ve güvenilir biçimde kamuoyuna aktarılmasının önemine değinen Geçgel, görev süresince karşılaştığı olaylardan örnekler vererek saha gazeteciliğinin inceliklerini anlattı. Özellikle kriz ve çatışma bölgelerinde görev yapan gazetecilerin dikkat etmesi gereken hususlara değinen Geçgel, mesleğin gerektirdiği özveri, sorumluluk ve etik değerlere ilişkin tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı.

 

Programa Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuba Direkçi’nin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gaziantepgapgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.