Gaziantep’te Park ve Trafik Denetimlerinde Binlerce İşlem: 13 Aranan Şahıs Yakalandı

Gaziantep’te Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, il merkezinde son bir hafta içinde park ve trafik denetimleri yoğun şekilde sürdürüldü. Denetimler kapsamında 16.873 şahıs sorgulanırken, aranan 13 kişi yakalandı.

Öte yandan, çevreye rahatsızlık veren davranışlarda bulunan 20 kişiye gürültü nedeniyle idari yaptırım uygulandı. Trafik denetimlerinde ise 453 motosiklet ve araç sürücüsüne toplam 1.382.829 TL cezai işlem kesildi.

Emniyet yetkilileri, “Gazişehrimizin huzur ve güvenliği için daima görev başındayız” mesajını vererek, denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Bu uygulamalar, hem şehirdeki asayişin sağlanması hem de trafik güvenliğinin artırılması açısından büyük önem taşıyor. Vatandaşların kurallara uyması, güvenli bir şehir yaşamı için kritik rol oynuyor.